Tartalom:

Tudnivalók a 802.11g Wireless USB Adapterről

Hálózat konfigurációja és tervezése

Az adapter telepítése és konfigurálása Windows 98SE/2000/Me/XP operációs rendszer alatt

Navigálás a konfigurációs segédprogramban

Hibaelhárítás

Szójegyzék

A 802.11g Wireless USB Adapter termékjellemzői

USRobotics Corporation korlátozott garancia >

Szabályzási tudnivalók

802.11g Wireless USB Adapter felhasználói kézikönyv

A USRobotics Corporation kétéves (2) korlátozott garanciája

1.0 ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
1.1 Ez a korlátozott, nem átruházható garancia kizárólag az eredeti végfelhasználó vásárlóra (VEVŐ) vonatkozik.
1.2 A USRobotics Corporation (USRobotics) képviselői, viszonteladói vagy üzleti partnerei nem jogosultak módosítani ezeket a feltételeket a USRobotics nevében.
1.3 E garancia köréből minden olyan termék kizárt, amelyet nem újonnan szereztek be a USRobotics vállalattól vagy márkakereskedőtől.
1.4 A garancia csak abban az országban érvényesíthető, amelyben történő felhasználásra a terméket szánták. (Mint azt a termék típusszáma és az egyes termékekre felragasztott helyi telekommunikációs hitelesítő címke is jelzi).
1.5 A USRobotics garantálja a VEVŐNEK, hogy a termék rendeltetésszerű használat és normál karbantartás mellett mentes lesz a gyártási és anyaghibáktól, a USRobotics-tól vagy hivatalos kereskedőjétől történt vásárlás napjától számított 2 (KÉT) ÉVIG.
1.6 A USRobotics e garancia által előírt egyetlen kötelezettsége, hogy saját belátása szerint a hibás terméket megjavítsa új vagy felújított alkatrészekkel, vagy kicserélje a hibás terméket vagy alkatrészt új vagy felújított termékre vagy alkatrészre, amely ugyanolyan vagy hasonló, vagy, amennyiben a két előbbi lehetőség egyike sem elérhető, a USRobotics belátása szerint visszatérítheti a termék vételárát a VEVŐNEK, amely nem lehet több, mint a USRobotics által meghirdetett és ajánlott legújabb kiskereskedői ár, leszámítva a megfelelő szervizköltséget. A javítás során újra cserélt minden termék és alkaltrész a USRobotics tulajdonát képezi.
1.7 A USRobotics a termékre vagy cserealkatrészre az adott alkatrész vagy termék Vevő számára történő elküldésének napjától számítva KILENCVEN (90) nap garanciát vállal.
1.8 A USRobotics nem garantálja és nem állítja, hogy e termék kielégíti a VEVŐ szükségleteit, vagy hogy együttműködik bármilyen harmadik féltől származó műszaki eszközzel vagy programmal.
1.9 A USRobotics nem garantálja és nem állítja, hogy az e termékhez mellékelt programok üzeme folyamatos vagy hibamentes lesz, sem azt, hogy a programokban minden hibát ki fog javítani.
1.10 A USRobotics nem felelős az ezen termékben tárolt programokért, VEVŐI adatokért és információkért.
2.0 A VEVŐ KÖTELEZETTSÉGEI
2.1 A VEVŐ vállalja a teljes felelősséget azért, hogy az általa választott termék igényeinek megfelel.
2.2 A VEVŐNEK tanácsos biztonsági másolatot készíteni a mellékelt szoftverekről.
2.3 A VEVŐ vállalja a teljes felelősséget a megfelelelő telepítésért és beállításért, valamint biztosítja a helyes telepítést, beállítást, működtetést és a megfelelő működési környezettel való kompatibilitást, amelyben a terméket működteti.
2.4 Garanciális követelés érvényesítéséhez a VEVŐNEK a termék megvásárlását igazoló, keltezett számlát kell felmutatnia a USRobotics felé (az eredeti, a USRobotics-tól vagy hivatalos márkakereskedőjétől származó számla fénymásolata).
3.0 A GARANCIA IGÉNYBEVÉTELE
3.1 A garancia érvényesítéséhez a VEVŐNEK a garancia időtartamán belül kell kapcsolatba lépnie valamely hivatalos USRobotics műszaki támogatást nyújtó részleggel vagy a USRobotics szervizközponttal.
3.2 A garancia érvényesítéséhez a vevőnek meg kell adnia a termék típusszámát, gyári számát és a beszerzés napját (USRobotics számlával vagy hivatalos számlamásolattal kell igazolni).
3.3 A USRobotics műszaki támogatással vagy hivatalos USRobotics szervizközponttal történő kapcsolatfelvételt illető információért kérjük, látogasson el a USRobotics www.usr.com webhelyre.
3.4 A VEVŐNEK a következő adatokkal kell rendelkeznie a USRobotics műszaki támogatás igénybe vételekor:
ˇ A termék típusszáma
ˇ A termék gyári száma
ˇ A vásárlást igazoló, keltezett számlamásolat
ˇ A VEVŐ neve, telefonszáma
ˇ A VEVŐ által használt operációs rendszer verziója
ˇ A USRobotics telepítő CD-ROM
ˇ A USRobotics Telepítési útmutató
4.0 GARANCIÁLIS CSERE
4.1 Amennyiben a USRobotics márkaszervize vagy a USRobotics műszaki támogatási részlege megállapítja, hogy e termék gyártási és/vagy anyaghiba következtében rosszul működik vagy működésképtelen, és a terméket a hozzá mellékelt számlával igazoltan a még garanciális, KÉT (2) éven belül vásárolta, és a VEVŐ mellékeli a visszaküldött alkatrész vagy termék mellé a vásárlást bizonyító dokumentum másolatát (eredeti vásárlási nyugta a USRobotics-tól vagy a hivatalos viszonteladótól), úgy a termékre csereutalványt (RMA) bocsát ki, egyben tájékoztatja a VEVŐT, hogy hol és miként juthat hozzá a cserekészülékhez a USRobotics-tól.
4.2 Valamennyi olyan, a USRobotics vállalathoz visszajuttatott terméket vagy alkatrészt, amely nem rendelkezik a USRobotics vagy annak hivatalos USRobotics szolgáltatóközpontja által kiadott csereutalvánnyal, visszaküldenek a feladónak.
4.3 Amennyiben a termék cseréje postai úton történik, úgy a VEVŐ vállalja, hogy azt saját költségén küldi vissza a USRobotics visszaküldő központnak, a küldeményt biztosítja, vagy vállalja a szállítás alatti eltűnés vagy sérülés kockázatát, továbbá a terméket annak eredeti csomagolásával egyenértékű szállítódobozba csomagolja.
4.4 A USRobotics céget nem terheli kárfelelősség egészen a terméknek a hivatalos USRobotics visszaküldő központ általi átvételéig.
4.5 A VEVŐ által beküldött terméket kicsomagolják, ellenőrzik, és a termék típus- és gyári számának tekintetében összevetik adatait a csereutalványon megadottakkal. A mellékelt számlamásolaton ellenőrzik a vásárlás dátumát és helyét. A USRobotics vagy képviselője megtagadhatja a garanciaszolgálatot, amennyiben a cserélni kívánt termék vagy alkatrész nem egyezik meg a VEVŐ által megküldött csereutalványon megadottakkal.
4.6 Miután a VEVŐ által visszaküldött terméket kicsomagolták, szemrevételezték és ellenőrizték, a USRobotics saját belátása szerint megjavítja vagy kicseréli új vagy felújított alkatrészekkel, olyan mértékben, amilyenben az szükséges a termék vagy alkatrész üzemkész állapotának helyreállításához.
4.7 A USRobotics a lehetőségekhez mérten mindent megtesz, hogy a javított vagy cserélt terméket saját költségén megküldje a VEVŐNEK, a hibás terméknek a USRobotics Visszaküldő Központ általi átvételétől számított HUSZONEGY (21) napon belül.
4.8 A USRobotics nem vállal felelősséget a cserélt vagy javított termék vagy alkatrész késedelmes szállításából vagy beüzemeléséből eredő károkért.
5.0 KORLÁTOZÁSOK
5.1 HARMADIK GYÁRTÓ SZOFTVEREI Elképzelhető, hogy ezzel a USRobotics termékkel együtt valamilyen harmadik gyártó által előállított szoftvert is kapott, ennek használatáért a harmadik gyártót terheli felelősség. Ez a USRobotics korlátozott garancia nem vonatkozik a harmadik gyártó által készített szoftverre. A garanciával kapcsolatban kérjük olvassa el a szoftverhez tartozó, a végfelhasználói feltételeket bemutató részt.
5.2 NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATBÓL, GONDATLANSÁGBÓL, ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGBŐL, HELYTELEN TELEPÍTÉSBŐL ÉS/VAGY KÖRNYEZETI TÉNYEZŐKBŐL EREDŐ KÁROK Ez a USRobotics korlátozott garancia a vonatkozó törvények által megengedett mértékig kizárja hatóköréből a rendes kopást és elhasználódást, a jövőbeni vagy jelenlegi operációs rendszerváltozatokkal vagy egyéb szoftverrel és hardverrel való együttműködési képességből fakadó adatsérülést vagy adatvesztést, az átalakításokat (kivéve a USRobotics vagy a USRobotics megbízottai által végrehajtottakat), a felhasználó hibájából vagy a használati utasításban és egyéb, a készülékez mellékelt dokumentumokban adott kezelési előírások be nem tartásából eredő kárt, továbbá a természeti csapások, például villámcsapás, viharok, áradások, tűzvész, földrengés stb. okozta károkat. Azon termékeket, amelyeken látható a gyári szám módosítására tett kísérlet vagy, amelyekről azt eltávolították, rongálást, gondatlanságot, szakszerűtlen kezelést, a túlzott fizikai-, hőmérsékleti-, elektromos igénybevételt, a hamisítványokat, az olyan károkat és adatvesztést, amelyeket számítógép vírus, féreg, trójai faló vagy a memóriatartalom sérülése okozott, a termék olyan meghibásodásait, amelyek baleset, rongálás vagy szakszerűtlen használat következtében lépnek fel (ideértve többek közt a nem megfelelő telepítést, rossz tápfeszültségre történő csatlakoztatást stb.). Azokat az üzemzavarokat, amelyeket a nem a USRobotics által szállított termékek okoztak. A pára és nedvesség, a korrozív környezetek, nagyfeszültségű kisülések, a szállítás, abnormális üzemi körülmények által okozott hibákat, továbbá a termék rendeltetési országának határain kívül történő használatot (amint azt a termékszám és a készüléken található helyi előírásoknak való megfelelést tanúsító címkék jelzik).
5.3 A VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK ÁLTAL MEGENGEDETT HATÁROK KÖZÖTT E FELSOROLT GARANCIÁK ÉS ORVOSLATOK KIZÁRÓLAGOSAK, ÉS HELYETTESÍTENEK MINDEN MÁS JÓTÁLLÁST, FELTÉTELT ÉS KÖRÜLMÉNYT, KIFEJEZETTET VAGY BELEÉRTETTET, AKÁR TÉNYSZERŰEN AKÁR A TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁS OKÁN, LEGYEN AZ HATÓSÁGI VAGY MÁSFÉLE, BELEÉRTVE A JÓTÁLLÁSOKAT, A FORGALOMBA HOZHATÓSÁG KÖRÜLMÉNYEIT VAGY FELTÉTELEIT, ADOTT CÉLRA VALÓ MEGFELELÉST, KIELÉGÍTŐ MINŐSÉGET, A LEÍRÁSNAK VALÓ MEGFELELÉST ÉS SZABÁLYOSSÁGOT, AMELYEK MIND KIFEJEZETTEN KI VANNAK ZÁRVA. A USRobotics NEM FOGAD EL ÉS JOGOSÍT FEL SEMMILYEN HARMADIK SZEMÉLYT, HOGY NEVÉBEN A TERMÉKEI ELADÁSÁVAL, TELEPÍTÉSÉVEL, KARBANTARTÁSÁVAL, GARANCIÁJÁVAL VAGY HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN FELELŐSSÉGET VÁLLALJON.
5.4 FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA. A USRobotics A TÖRVÉNY ÁLTAL SZABÁLYOZOTT KERETEKEN BELÜL NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET SEM A MAGA, SEM SZÁLLÍTÓI NEVÉBEN A SZERZŐDÉSES TEVÉKENYSÉG KÖZBENI VAGY SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI KÁROKOZÁS ESETÉN (BELEÉRTVE A GONDATLANSÁGOT), ILLETVE A VÉLETLEN, JÁRULÉKOS, KÖZVETETT, SPECIÁLIS KÁROKÉRT, EMELLETT NEM KÖTELEZHETŐ SEMMINEMŰ BÜNTETŐ JELLEGŰ KÁRTÉRÍTÉS KIFIZETÉSÉRE, NEM TERHELI FELELŐSSÉG A BEVÉTELKIESÉSÉRT VAGY PROFITVESZTESÉGÉRT, ÜZLETVESZTÉSÉRT, INFORMÁCIÓ VAGY ADATVESZTÉSÉRT VAGY MÁS, PÉNZÜGYI JELLEGŰ VESZTESÉGÉRT, AMELY AZ ÉRTÉKESÍTÉSBŐL, TELEPÍTÉSBŐL, KARBANTARTÁSBÓL, HASZNÁLATBÓL, TELJESÍTMÉNYBŐL, HIBÁBÓL, VAGY ÜZEMSZÜNETBŐL ERED VAGY EZEKKEL KAPCSOLATBA HOZHATÓ, MÉG ABBAN AZ ESETBEN SEM, HA A USRobotics VÁLLALATOT VAGY ANNAK HIVATALOS VISZONTELADÓJÁT TÁJÉKOZTATTÁK AZ ILYEN JELLEGŰ KÁROK ELŐFORDULÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRŐL. FELELŐSSÉGÉT SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT A JAVÍTÁSRA, CSERÉRE VAGY A VÉTELÁR VISSZATÉRÍTÉSÉRE KORLÁTOZZA. A KÁRFELELŐSSÉG KIZÁRÁSÁT AZ ESETLEGESEN MEGHIÚSULT JAVÍTÁSI ÉS CSEREKÍSÉRLETEK NEM ÉRINTIK.
6.0 JOGI NYILATKOZAT: Néhány országban, államban tartományban és térségben nem engedélyezett a beleértett garancia korlátozása vagy kizárása, a vevők számára biztosított termékek véletlenszerű vagy járulékos kárral kapcsolatos kártérítésének korlátozása, a személyi sérülésekkel kapcsolatos felelősség korlátozása, tehát a fenti korlátozások és kizárások kizárólag a VEVŐRE korlátozódnak. Ha a beleértett garanciákat a jog nem teszi teljes egészében kizárhatóvá, akkor érvényességük ezen írott garancia tartamára, azaz 2 (KÉT) évre korlátozódik. Ez a garancia a VEVŐT bizonyos jogokkal ruházza fel, amelyek a helyi törvényeknek megfelelően eltérőek lehetnek.
7.0 IRÁNYADÓ JOG: A korlátozott garancia esetében az Amerikai Egyesült Államok Illinois államának törvényei az irányadóak, kivéve a törvényi elvekkel és a Nemzetközi Árukereskedelmi Szerződésekről szóló ENSZ konvencióval való ütközést.

USRobotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
U.S.A.



 



USRobotics USRobotics