Routerns statusinformation

På sidan Status kan du visa aktuell status för routern och dess funktioner.

Lägga till en trådlös enhet

Klicka på Add wireless device (lägg till en trådlös enhet) om du vill lägga till WPS-enheter i nätverket eller visa en självstudie om hur du ansluter trådlösa enheter till nätverket.

Enhet

Säkerhet

I det här avsnittet visas routerns aktuella inställningar för trådlös säkerhet.

Wireless

Här visas information om trådlösa inställningar, däribland följande:

WAN

Obs! Om du trycker på knappen Renew (förnya) och du inte får någon IP-adress söker du i avsnittet Felsökning efter information om hur du felsöker anslutningen.

LAN

Klienter

Obs! Alla enheter som är anslutna till routern som har statiska IP-adresser visas inte i listan Clients (klienter). Enheter som är anslutna via en WDS-anslutning visas dessutom som wired (trådburna) klienter.