Välkommen till informationsåtkomst med 56K

Produktegenskaper

Installation på operativsystemen Windows 98SE/Me/2000/XP

Instruktioner för
avinstallation >

Felsökning

Teknisk referens (English)

Bestämmelser
och begränsad garanti

Kontaktinformation

56K Faxmodem Användarhandbok och referens

Instruktioner för avinstallation

Så här tar du bort USRobotics 56K Faxmodem USB:

Steg 1: Avinstallera modemdrivrutinerna från Kontrollpanelen.

Windows 98SE-användare

1. Klicka på Start, välj Inställningar och sedan Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på Lägg till/ta bort program och klicka på fliken Installera/Avinstallera.
  3. Välj USRobotics 56K Faxmodem USB och klicka på Ta bort.

Windows Me-användare

1. Klicka på Start, välj Inställningar och sedan Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på Lägg till/ta bort program och klicka på fliken Installera/Avinstallera.
  3. Välj USRobotics USB Modem Enumerator och klicka på Ta bort.

Windows 2000-användare

1. Klicka på Start, välj Inställningar och sedan Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på Lägg till/ta bort maskinvara och fortsätt genom att klicka på Nästa.
  3. Välj Avinstallera/Koppla från en enhet och klicka på Nästa.
  4. Välj Avinstallera en enhet och klicka på Nästa.
  5. Rulla nedåt i listan över installerad maskinvara och markera USRobotics 56K Faxmodem USB och klicka på Nästa.
  6. Välj Ja, jag vill avinstallera den här enheten och klicka på Nästa.
  7. När avinstallationen är klar klickar du på Slutför.

Windows XP

1. Klicka på Start och sedan Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på Telefoner och modem.
  3. Klicka på fliken Modem, välj USRobotics 56K Faxmodem USB och klicka på Ta bort.
  4. Välj Ja, jag är säker och stäng fönstret Telefoner och modem genom att klicka på OK.

Steg 2: Koppla bort modemet fysiskt från datorn. Koppla bort USB A till B-kabeln från modemet och datorn. Modemet är nu avinstallerat.

Obs! Om du vill ha hjälp med felsökning eller kontakta teknisk support finns mer information i avsnitten "Felsökning" och "Kontaktinformation".