Konfigurera 4-Port Broadband Router

Utskriftsserver

Felsökning

Bestämmelser >

USRobotics Corporation, begränsad garanti

Användarhandbok för Broadband Router (Windows 95, 98,
2000, NT, Me, XP och Macintosh)

Bestämmelser

FCC-deklaration om överensstämmelse:
Den här enheten följer kraven i del 15 av FCC-reglerna. Användning lyder under följande villkor:
Enheten får inte orsaka skadliga störningar.
Enheten måste klara av alla störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskade effekter.
Den här utrustningen har testats och funnits uppfylla gränserna för en digital enhet av klass B, enligt del 15 av FCC-reglerna. De här gränserna är utformade att ge rimligt skydd mot skadliga störningar i bostadsområden. Den här utrustningen genererar, använder och kan utsända strålning i radiofrekvensområdet. Om denna utrustning inte installeras och används enligt tillverkarens instruktioner kan den orsaka skadliga störningar i radiokommunikation. Det finns emellertid ingen garanti för att en viss installation inte ska orsaka störningar. Om den här utrustningen orsakar skadliga störningar på radio- eller tv-mottagning, vilket kan kontrolleras genom att stänga av och sätta på utrustningen, bör användaren rätta till störningarna på något eller några av följande sätt:
Flytta eller rikta om antennen.
Öka avståndet mellan utrustningen och mottagaren.
Anslut utrustningen till en strömkälla på en annan strömkrets än den som mottagaren är ansluten till.
Be återförsäljaren eller en erfaren radio/tv-tekniker om hjälp.
Det krävs att du använder skärmade kablar för anslutning av bildskärmen till grafikkortet för att försäkra överensstämmelse med FCC-regler. Ändringar i den här enheten som inte uttryckligen godkänts av den part som ansvarar för överensstämmelsen kan upphäva användarens behörighet att använda den här utrustningen.

UL-listning/CUL-listning
Denna informationsteknikutrustning är UL-listad och CUL-listad för de användningsområden som beskrivs i användarhandboken.

Anmärkning för kanadensiska användare
Den här digitala apparaten överskrider inte Class B-begränsningarna för digitala apparaters alstring av radiobrus som fastställdes i standarden för störningsorsakande utrustning under rubriken Digital Apparatus, ICES-003 of Industry Canada.

USRobotics
Unit-100 13751 Mayfield Pl.
Richmond, B.C. Canada V6V 2G9

Användare måste för sin egen säkerhets skull se till att de elektriska jordanslutningarna för strömförsörjning, telefonlinjer och interna vattenrörssystem av metall, är sammankopplade. Den här säkerhetsåtgärden kan vara särskilt viktigt i landsbygdsområden.

Varning! Användare bör inte försöka göra elektriska jordanslutningar själva utan kontakta lämplig inspektionsmyndighet eller elektriker.

EGs deklaration om överensstämmelse:
Vi USRobotics Corporation, 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA, tillkännager som enda åtagande att USRobotics 4-Port Broadband Router som denna deklaration avser, överensstämmer med följande standarder eller och/eller andra normgivande dokument:

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Vi förklarar härmed att den här produkten efterlever alla viktiga krav i direktivet 1999/5/EC. Proceduren för bedömning av överensstämmelse som hänvisas till i Article 10(3) och mer detaljerat i Annex II i direktivet 1999/5/EC har följts.

top of page