EasyConfigurator installeren

Geavanceerde functies van EasyConfigurator >

De Router-functies

Installatie ongedaan maken met EasyConfigurator

Garantie

USRobotics SureConnect ADSL

Geavanceerde functies van EasyConfigurator

Firmware Upgrade

U kunt regelmatig nieuwe firmware voor uw ADSL 4-Port Router downloaden vanaf de USRobotics-website www.usr.com/support

Raadpleeg uw ISP voor de juiste firmware-versie voordat u uw firmware gaat upgraden. Nadat u de firmware hebt opgeslagen op de vaste schijf van uw computer, kunt u de firmware van de USRobotics SureConnect ADSL 4-Port Router upgraden met gebruik van het scherm Advanced features (Geavanceerde functies) van EasyConfigurator.

Windows-gebruikers: Klik op Start, Programma's en selecteer USRobotics EasyConfigurator om EasyConfigurator te starten.

Macintosh- en Linux-gebruikers Users: Open EasyConfigurator vanaf uw bureaublad.

Klik op Browse (Bladeren). Typ het pad en de naam van het firmware-bestand op uw vaste schijf.

Klik op Open en druk op Upgrade. Het upgraden van uw Router met de nieuwe afbeelding neemt ongeveer twee minuten in beslag. U kunt EasyConfigurator sluiten als dit proces is voltooid. U hoeft de Router niet opnieuw te configureren, aangezien uw instellingen van vóór de upgrade niet zijn gewijzigd. U kunt nu surfen op het web.

Uw wachtwoord wijzigen

Uw ADSL 4-Port Router beschikt over drie mogelijke aanmeldingsaccounts: admin, user en support. De standaardwachtwoorden voor deze accounts zijn respectievelijk admin, user en support. U kunt het wachtwoord voor de admin-account wijzigen met gebruik van het scherm Advanced Features (Geavanceerde functies) van EasyConfigurator.

Klik op Change (Wijzigen). Er verschijnt een pop-upvenster. Typ zowel het oude als het nieuwe wachtwoord. Klik op Apply (Toepassen). De router wordt automatisch opnieuw opgestart.