EasyConfigurator installeren

De Router-functies

Installatie ongedaan maken met EasyConfigurator >

Garantie

USRobotics SureConnect ADSL

Macintosh en Linux

De installatie van de router ongedaan maken Gebruikers van Windows:

1. Klik in Windows op Start, (Alle) Programma's en USRobotics en vervolgens op Uninstall Easy Configurator (Installatie EasyConfigurator ongedaan maken). Het scherm Uninstall (Installatie ongedaan maken) verschijnt nu:
  2. Klik op Ja om het ongedaan maken van de installatie te bevestigen.
  3. Koppel de kabels los.
  4. Klik op Finish (Voltooien) om de verwijdering te voltooien.

De installatie van de router ongedaan maken Gebruikers van Macintosh en Linux:

1. Dubbelklik vanaf uw bureaublad op Uninstall EasyConfigurator (Installatie EasyConfigurator ongedaan maken).
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm.