Inleiding >

Installatie van de hardware

De 22 Mbps Wireless Cable/DSL Router configureren

Printserver

Problemen oplossen en ondersteuning

Bijagen

Reglementaire informatie

Veelvoorkomende Vragen

Beperkte Garantie van U.S. Robotics Corporation

Nieuwe functies

22 Mbps Wireless Cable/DSL Router Gebruikershandleiding (Windows 95, 98, 2000, NT, Me, XP en Macintosh)

Inleiding

Functies

• Het delen van breedbandinternet
  • 2 automatische detectie LAN Ethernet-poorten voor 10/100 Mbps
  • VPN-ondersteuning: PPTP/IPSec-pass-through
  • Gezamenlijk gebruik van de printer
  • Firewall (met behulp van Network Address Translation-technologie)
  • DHCP-server
  • Op web gebaseerde configuratiehulpprogramma’s
  • Access Control (Toegangsregeling)
  • Virtual Server (door gebruiker gedefinieerde poort-doorsturing)
  • Door gebruiker gedefinieerde "Application Sensing Tunnel"
  • DMZ-host
  • USRobotics Wireless Access 802.11b DSSS-compatibel, met hoge gegevenssnelheid van 22/11/5,5/2 /1 Mbps
  • Uit 64, 128, of 256 bits (optioneel) bestaande sleutel-WEP (Wired Equivalent Privacy) draadloze gegevenscodering ten behoeve van beveiliging.
  • Volledige ondersteuning voor 802.11b Open en Gedeelde codeverificatie
  • AP-beheer in standaard webbrowers
  • Roaming-functionaliteit
  • Naadloze aansluitbaarheid op bekabelde Ethernet 802.3 10BaseT en LAN's van PC-netwerken maakt het mogelijk bestaande netwerken snel en moeiteloos uit te breiden
  • Toewijzing van dynamische IP-adressen via DHCP of van statische IP-adressen via een speciaal hulpprogramma
  • AP-firmware-upgrades zijn mogelijk via FTP-transfers

Dit hebt u nodig om te beginnen

• PC met een geïnstalleerde Ethernet Network Interface Card (NIC) of een geïnstalleerde 802.11b wireless adapter
  • Een werkende op Ethernet gebaseerde kabel- of DSL-modem OF een op RS-232 gebaseerde analoge of ISDN-modem
  • Installatie-cd-rom voor het besturingssysteem (uw Windows XP cd-rom)
  • Internet Explorer 4 of hoger OF Netscape 4 of hoger
  • Een RS-232 seriële kabel als u een analoge of ISDN-modem heeft
  • Een geïnstalleerde en geconfigureerde 802.11b compatible wireless PC card, PCI adapter, en/of USB adapter (voor snelheid van 22 Mbps speed en voor 256 bits WEP-beveiliging gebruikt u 22 Mbps wireless cards of adapters)

Vooraanzicht

1. Voedingslichtje: Het groene voedingslichtje blijft branden ten teken dat het systeem goed werkt.
  2. Status-lichtje: Dit lichtje flikkert in groen om de actieve status aan te geven en flikkert in geel tijdens het resetten, opnieuw opstarten en tijdens een upgrade van de firmware.
  3. Knop RESET: Druk op de knop RESET. Houd deze knop ingedrukt, haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er meteen weer in. Nadat de 22 Mbps Wireless Cable/DSL Router weer stroom ontvangt, houdt u de knop RESET nog zo'n vijf seconden ingedrukt om de standaardinstellingen van de 22 Mbps Wireless Cable/DSL Router te herstellen.
  4. LAN1-lichtje: Dit lichtje licht groen op als er een 100 Mbps-verbinding tot stand is gebracht met LAN-poort 1, of dit lichtje knippert groen als de LAN-poort 1 gegevens verzendt en ontvangt. Dit lichtje licht geel op als er een 100 Mbps-verbinding tot stand is gebracht met LAN-poort 1, of dit lichtje knippert geel als de LAN-poort 1 gegevens verzendt en ontvangt.
  5. LAN2-lichtje: Dit lichtje licht groen op als er een 100 Mbps-verbinding tot stand is gebracht met LAN-poort 2, of dit lichtje knippert groen als de LAN-poort 2 gegevens verzendt en ontvangt. Dit lichtje licht geel op als er een 100 Mbps-verbinding tot stand is gebracht met LAN-poort 2, of dit lichtje knippert geel als de LAN-poort 2 gegevens verzendt en ontvangt.
  6. WAN-lichtje: Het groene WAN-poort lichtje staat aan als er een verbinding tot stand is gebracht. Dit lichtje knippert als de WAN-poort gegevens verzendt of ontvangt.
  7. WLAN-lichtje: Dit groene lichtje staat aan als er een verbinding is met het draadloze netwerk of dit lichtje knippert groen als de draadloze clients gegevens verzenden of ontvangen.

Achteraanzicht

1. PRINTER: Deze parallelle poort wordt gebruikt voor het aansluiten van een printer op de LAN.
  2. COM: Op deze seriële poort kunt u een analoge of een ISDN-modem aansluiten.
  3. LAN-poort 1 en 2: Met behulp van de LAN-poorten kunt u Ethernet-apparaten aansluiten op het LAN.
  4. WAN: De RJ-45 WAN-poort wordt gebruikt om de 22 Mbps Wireless Cable/DSL Router op een breedbandmodem aan te sluiten.
  5. 5VDC: Op deze poort dient u de stroomtoevoer naar de 22 MBps Wireless Cable/DSL Router aan te sluiten.
  6. Antenne-poorten: Deze verbindingspoorten hebben een omgekeerde polariteit, namelijk SMA male-connectors.

Opmerking: The USRobotics 22 Mbps Wireless Cable/DSL Router kan probleemloos aangesloten worden op alle op Ethernet gebaseerde kabel- of DSL-modems of op alle op RS-232 gebaseerde analoge of ISDN-modems. U kunt de compatibiliteit controleren door te kijken of uw kabel- of DSL-modem met behulp van een Ethernet-kabel aangesloten is op de netwerkadapter van uw computer. De 22 Mbps Wireless Cable/DSL Router kan niet aangesloten worden op een kabel-, DSL-, analoge of ISDN-modem die alleen een USB-verbinding gebruikt.

De 22 Mbps Wireless Cable/DSL Router ondersteunt vijf typen WAN-netwerkverbindingen: Statisch IP-adres, Dynamisch IP-adres, Dynamisch IP-adres met Road Runner Session Management, PPP over Ethernet, PPTP, of Dial-up Network. Als u een statisch IP-adres, dynamisch IP-adres, IP-adres met Road Runner Session Management, PPP over Ethernet, of PPTP-verbinding heeft, gaat u naar Bijlage A in het gedeelte Bijlagen. Als u een inbelverbinding heeft, gaat u naar Bijlage B in het gedeelte Bijlagen. Vraag uw Internet Service Provider (ISP) om advies als u niet precies weet met welk type netwerkverbinding u werkt.